Our talent is finding yours.

Mensen met een passie voor data.

Over ons

Vizzi is een groeiende onderneming opgericht te Deinze.
Het is gespecialiseerd in Business Intelligence en datavisualisatie. Ons team van experts gebruikt de nieuwste technologieën en methoden om uw bedrijfsdata te verzamelen, analyseren en visualiseren.

Dankzij onze oplossingen, krijgt u inzicht in de prestaties van uw bedrijf, identificeert u efficiëntieproblemen en ontdekt u nieuwe groeimogelijkheden. Onze klantgerichte benadering zorgt ervoor dat wij samenwerken met u om uw specifieke wensen en doelen te begrijpen en een oplossing op maat te bieden.

Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe Vizzi u kan helpen bij het verbeteren van uw bedrijfsresultaten.

Jouw datapartner.

Vizzi is jouw datapartner. We zijn een sympathiek consultancybureau dat zich bezighoudt met alle vraagstukken op het gebied van data. We hebben ruime ervaring bij verschillende typen organisaties, met allerlei soorten opdrachten en delen onze kennis graag met jou. Is je uitdaging of vraagstuk nieuw voor ons? Ook al hebben we het nog nooit gedaan, we denken dat we het tóch kunnen.

Onze diensten

Niets zonder onze mensen.

Stuk voor stuk specialisten die zichzelf continu ontwikkelen en steeds weer op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Die elkaar kennen, samenwerken, kennisdelen en trots zijn op elkaar.

Wil je meer over ons ontdekken, met ons werken of onze collega worden? Bel ons, kom langs, schiet ons aan of wacht af tot we jou vinden. Als data voor jou een thema is, ga je ons de komende tijd sowieso leren kennen!

Vacatures

Wil je graag ons team versterken?

Bekijk onze vacatures