Our talent is finding yours.

Power BI & Data Visualisatie

Boost de inzicht in je eigen cijfers en wordt een datagestuurde organisatie. Gebruik krachtige tools als Power BI binnen je organisatie om verschillende databronnen samen te brengen op één plek.

Power BI & Data Visualisatie

Deel cruciale data met iedereen

Maak je organisatie écht data-driven. Deel real-time Power BI-dashboards direct met alle werknemers.

  • Ervaar de voordelen van real-time data die voortdurend zichtbaar zijn. Verbind Power BI met Vizzi en geef rapporten en dashboards automatisch weer op ieder scherm

  • Geef werknemers op elk niveau van de organisatie toegang tot cruciale data en voorzie ze op elk moment van de dag van belangrijke getallen die ze nodig hebben om hun werk te doen.

  • Creëer meer transparantie in je organisatie. Creëer een data-driven cultuur met business intelligence voor alle afdelingen. Verkrijg waardevolle inzichten over hoe het bedrijf presteert.

Inzichten op maat 

Wil je je data uit verschillende bronnen: intern of extern, historisch of realtime. We visualiseren de data in overzichtelijke dashboards, die iedereen in je organisatie begrijpt en waarmee je direct aan de slag kunt. We ontwerpen deze dashboards niet alleen met onze IT-bril op, maar kijken samen met jou vooral ook naar het businessaspect. Daardoor krijgt iedere gebruiker alleen de voor hem of haar relevante en betrouwbare data te zien, afgestemd op de specifieke wensen en behoeften.

Veilig, ook voor uw klanten

Houd je data veilig met geavanceerde databeveiligingsmogelijkheden, waaronder vertrouwelijkheidslabels, end-to-end encryptie en realtime controle van de toegang.

Our talent is finding yours.

Ontdek de kracht van je data met een vrijblijvende afspraak.

Contacteer ons